28 / 04 / 2024

TMSF Ananyadi Hanı 9 milyon TL'ye satıyor!

TMSF Ananyadi Hanı 9 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eti Finansal Kiralama´ya ait olan Eminönü´ndeki Ananyadi Hanı 9 milyon TL'ye satıyor



TMSF´nin, Eti Finansal Kiralama adına satışa sunduğu Eminönü´ndeki Ananyadi Hanı 582 metrekare büyüklüğe sahip. İki mağazası olan ve Sirkeci Yeni Postane Caddesi´nde bulunan Han için 9 milyon TL tahmini bedel tayin eden TMSF, geçici teminat olarak da 450 bin TL istiyor. Hanın satışı 30 Temmuz günü gerçekleşecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Eminönü´nde 9 milyon liraya iş hanı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eti Finansal Kiralama´ya ait olan Eminönü'ndeki Ananyadi Hanı satıyor. TMSF'nin, Eti Finansal Kiralama adına satışa sunduğu Eminönü'ndeki Ananyadi Hanı 582 metrekare büyüklüğe sahip. İki mağazası olan ve Sirkeci Yeni Postane Caddesi'nde bulunan Han için 9 milyon TL tahmini bedel tayin eden TMSF, geçici teminat olarak da 450 bin TL istiyor. Hanın satışı 30 Temmuz günü gerçekleşecek.
Emlakkulisi


Geri Dön