İhale

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'ta yer alan 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Satışa çıkan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 270 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

1-ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’ne ait Uşak ili, Merkez ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Defne Sitesi, Şehit Basri Bey Caddesi, A Blok No: 52  kat 11  numaralı ve Cumhuriyet Mahallesi 3. Akyıldız Sokak B Blok No: 1  1.kat 3 numaralı, 2 kat 5 numaralı, 2. Kat 6 numaralı, 3. kat 7 numaralı ve 4. kat 9 numaralı mesken niteliğinde 6  (altı) adet taşınmaz teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.

2-Teklifler, ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’ nin aşağıdaki adresine 17.10.2018 tarihi mesai saati (Saat: 17:00’a kadar) bitimine kadar verilecektir. İstekliler arasında 18.10.2018 tarihinde Saat: 10.00’da açık artırma şirketin aşağıda belirtilen adresinde yapılacaktır. Teklifler 17.10.2018 tarihi mesai saati bitimine kadar şirketin aşağıdaki adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı tarih / saate kadar aynı adreste olacak şekilde posta ile  de gönderilebilecektir.

3-İstekliler; yayınlanan listede belirtilen gayrimenkullerin muhammen bedelinin % 5’i tutarındaki teminatı  ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’ne ait İş Bankası A.Ş. Uşak Şubesi TR71 0006 4000 0013 7001 656998 TL  hesabına  nakden teklif tarih / saatine kadar yatıracaktır. İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.

4-Satış koşulları ve satışa sunulan gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.’nin aşağıdaki başvuru merciinden temin edilebilecek ve randevu alınmak suretiyle yer gösterme hizmeti verilecektir.

5-Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.

6-Gayrimenkullerle ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.

7-ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

8-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.

9-Gayrimenkullerin devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.

10-Teklifi kabul edilen isteklinin ERDOĞAN ŞEHİR PLANLAMA MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde şirket ikinci en yüksek teklifi veren istekliden satın almasını isteyebilir.