İhale

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu. San

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun resmi internet sitesinde yer alan ilana göre, muhammen bedeli 19 milyon 750 bin lira şeklinde belirtilen arsanın ihalesi 14 Eylül 2022 saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

TMSF'nin resmi internet sitesinde yer alan ilana göre, arsa, Serpan Sakarya'da İstiklal Mahallesi 2.Cadde Baş Center'da konumlanıyor. 3 bin 56 metrekare alanlı rsanın tam hissesi ile İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş. ile kiracısı arasında imzalanan kira sözleşmesinden meydana geliyor. 

İNELSAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT ELEKTRİK TAAHHÜT SAN.TİC.A.Ş.

TEKLİF ALMA YÖNTEMİ İLE GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

 

  1. İstiklal Mahallesi 2.Cadde Baş Center 5A D:2 Serpan/Sakarya adresindemerkezi bulunan İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’ne ait olan ve aşağıda tapu bilgisi yer alan arsa teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
  2. Teklifler, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresine 13.09.2022 Salı günü mesai saati bitimine (Saat 17:00’ye) kadar verilecektir. İstekliler arasında açık artırma 14.09.2022 Çarşamba günü Saat 14:00’de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nin aşağıda belirtilen adresinde yapılacaktır. Teklifler 13.09.2022 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı tarih / saate kadar aynı adreste olacak şekilde posta ile de gönderilebilecektir. Tekliflerin ihale günü ihale komisyonuna teslim edilmesi de kabul edilecektir.
  3. İstekliler; aşağıda tapu bilgileri yer alan gayrimenkulün ihalesine ilişkin 1.000.000,00.-TL (Bir milyon Türk Lirası) tutarındaki teminatı İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San.Tic.A.Ş.’nin Yapı Kredi Bankası Erenler Şubesi’nde bulunan TR24 0006 7010 0000 0078 1632 36 IBAN numaralı hesabına nakden teklif tarih / saatine kadar yatıracak ya da aynı tutarda en az 3 ay süreli geçici Banka teminat mektubunu  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na / İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’ne teslim edecektir. İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
  4. Satış koşulları ve satışa sunulan gayrimenkul hakkında daha ayrıntılı bilgi, aşağıda belirtilen irtibat kurulacak kişiden temin edilebilecektir.
  5. Teklif verenler, bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
  6. Gayrimenkul ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
  7. İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş., Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
  8. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş. tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
  9. Gayrimenkulün devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları , vergi, resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler alıcıya aittir.
  10. Teklifi kabul edilen isteklinin İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah.San.Tic.A.Ş. tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah.San.Tic.A.Ş. ikinci en yüksek teklifi veren istekliden satın almasını isteyebilir.

 

GAYRİMENKULÜN

TAPU BİLGİSİ

NİTELİĞİ

ARSANIN YÜZÖLÇÜMÜ

(m²)

HİSSE / ARSA PAYI ORANI

MUHAMMEN BEDELİ

(TL)

Sakarya İli, Serpan İlçesi, Serpan Köyü 514 Ada 6 Parsel

Konut İmarlı Arsa

3.056 m²

Tam Hisse

19.750.000,00.-TL + KDV

 

(On dokuz milyon Yedi yüz elli bin Türk Lirası + KDV)

 

Başvuru Mercii

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu

Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/Şişli/İstanbul

 

Bilgi Almak İçin İrtibat Kurulacak Kişi

Burak ACAR : 0534 364 65 45

aacarburak@gmail.com 

 

Son Teklif Verme Tarih ve Saati

13 Eylül 2022 Salı, Saat 17:00

 

İhale Yapılacak Tarih, Saat ve Yer (İhale Mahalli)

14 Eylül 2022, Saat 14:00

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu

Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/Şişli/İstanbul