29 / 04 / 2024

TMSF, İnelsan Mühendislik'in Sakarya'daki deposunu kiraya verecek!

TMSF, İnelsan Mühendislik'in Sakarya'daki deposunu kiraya verecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, İnelsan Mühendislik İnşaat'ın Sakarya Erenler'deki deposunu kiraya verecek.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya Erenler'deki deposunu kiraya verecek. Gayrimenkulün aylık kira bedeli 18 bin TL olarak belirlendi.  İhale 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TMSF, İnelsan Mühendislik in Sakarya daki deposunu kiraya verecek!

1. Şirketin TEKLİF ALMA YÖNTEMİYLE KİRALAMA İHALESİ başlığıyla yayınlanmakta olan yukarıdaki listedeki 1 no.lu bağımsız bölümünün 1/4 hissesi Erenler Gayrimenkul A.Ş., 1/4 hissesi Ada Doğu Karadeniz İnşaat Ltd.Şti, 1/2 hissesi İnelsan Mühendislik A.Ş.'ne , 2 no.lu bağımsız bölümün 3/4 hissesi Erenler Gayrimenkul A.Ş., 1/4 hissesi Ada Doğu Karadeniz İnşaat Ltd.Şti.ne ait olup her bir bağımsız bölümün kapalı alanı kısmi bodrum 288 m2, zemin 6.916 m2, asma kat 700 m2 olmak üzere 7.904 m2 den olmak üzere 2 adet bağımsız bölümün toplam kapalı alanı 15.808 m2 dir. Gayrimenkul; Orhan Gazi Caddesi üzerinde güney yönde ilerlerken sol kolda bulunan D-100 Karayolu'na (Adapazarı-Düzce Yolu) dönüldüğünde bu yol üzerinde yaklaşık 5,5 km ilerde sol koldadır. Her iki gayrimenkulün birlikte kira ihalesi 23.12.2019 tarihinde Şirket tarafından yukarıdaki listede belirtilen saatte aşağıdaki adreste " TEKLİF ALMA YÖNTEMİ" ile yapılacaktır. Tekliflerin şartnameye uygun olarak 20.12.2019 Cuma günü saat 17:00'ye kadar aşağıdaki adrese teslim edilmesi veya gönderilmesi gerekmektedir. Kiralama Şartnamesi aşağıda açık adresi bulunan Şirket Merkezinden temin edilecektir.

2. Teklif sahiplerinin teminat bedeli olarak 50.000 TL (Ellibin Türk Lirası) teminatı İnelsan Müh. İnş. Elk. Taah. San. ve Tic. A.Ş.'ye ait Denizbank A.Ş. Atatürk Bulvarı Şubesi nezdindeki  TR14 0013 4000 0130 7602 1000 01 İBAN No.lu TL hesaba yatırmaları gerekmektedir.

3. Teklif Alma Yöntemi ile kiralama teklifi veren teklif sahipleri "Kiralama Şartnamesi"ni okumuş ve tüm hükümlerini aynen kabul etmiş sayılırlar.

4. İlan edilen bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.

5. Gayrimenkul kira sözleşmesi ile ilgili sözleşme masrafları kiracıya vergi, resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında gayrimenkul mülkiyetindeki hisseleri oranında taraflara aittir. Gayrimenkulün satışa çıkarılması veya kamulaştırma kararı v.s. yasal nedenlerle tahliye edilmesi gerektiğinde kiracı gayrimenkulü kira süresinin bitimi tarihi itibariyle tahliye etmek zorundadır.

6. Şirket 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

7. Kiralama ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde yazılı talep üzerine Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamalar ve ihalede anında yapılan açıklamalar geçerlidir.

8. İhale üzerinde kalan teklif sahibinin Şirket tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya kiralamaktan vazgeçmesi halinde, Şirket ikinci en yüksek teklifi veren istekliye taşınmazı kiralaması için teklifte bulunabilecektir.

 


Geri Dön