02 / 05 / 2024

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin hemen ardından TOBB’a yaptığı bu ziyaretin, iş dünyası bakımından önemini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Önceki 21 senede olduğu gibi aynı azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizi biliyoruz. Reformcu ve icracı vizyonunuz ile beraber Türkiye’ye yeni başarılar yaşatacağınıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışma hayatından geldiğinin, üretim ve ticaretin zorluklarına vakıf olduğunun altını çizdi. Cumhurbaşkanı’nın reel sektörden gelmiş biri olarak hep özel sektörün yanında olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saatler süren toplantılarda sektörün problemlerine kulak verdiğini söyledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Erdoğan’ın önderliğinde iş ve yatırım ortamını kolay hale getiren, iş insanlarının üzerindeki yükleri azaltan pek çok düzenlemenin uygulama konulduğunu aktaran Hisarcıklıoğlu, “Tarihi bir başarı sağladığımız yerli ve milli otomobil hayalimiz, yine sizin vizyonunuz ve himayenizde gerçeğe dönüştü” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh olması amacıyla üreteceklerini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, devletin kendilerine vereceği her görevde Türk özel sektörü için çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Seçim sonrası Merkez Bankası’ndan yumuşamaya ilk kez yeşil ışık!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön