Ekonomi

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), arpa ve buğday fiyatlarını yöneterek fiyatların belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor

Ülke genelinde birçok ürün ve hizmet zamlanmaya devam ederken en önemli gıda ürünlerinden olan arpa ve buğday da zamlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), arpa ve buğday fiyatlarını yöneterek fiyatların belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Buğday ve arpa çeşitlerine gelen zam sonrası yeni fiyat listesi paylaşıldı. 

Buğday ve arpa ürünleri de zamlandı 

Tarım ve hububat ürünlerinden olan buğday ve arpa ürünleri de zamlandı. Bu zamlar TOBB tarafından yönetilmeye devam ediliyor. Buğday ve arpa alım fiyatlarına zam gelmesi çiftçiler için olumlu olarak değerlendiriliyor. Ancak bu zammın un gibi gıda ürünlerine nasıl etki edeceği bilinmiyor. Arpa ve buğday ürünlerine gelen zamların bazı ürünlerde zam trafiği oluşturması bekleniyor. 

Güncel buğday ve arpa alım fiyatları

Buğday ve arpa alım fiyatları güncellenerek bir liste oluşturuldu ve paylaşıldı. Belirlenen yeni zamlarla buğday ve arpa çeşitlerindeki güncel fiyat listesi: 

Tahıl anlaşması için temaslar tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? 

TMO hububat satış fiyatlarını açıkladı: Ekmeklik buğdayda 9 bin 350, arpada 7 bin 725 TL! Çiftçiler şimdi bakın!

Rusya'daki kriz buğday fiyatlarını resmen uçurdu! Buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? Çiftçiler dikkat!