Yeni Projeler

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

İstanbul Zeytinburnu Yedi Mavi’deki arsa sahibi (TOBB) stoğu ilk kez satışta. TOBB kendi bünyesindeki 356 adet konutun satışına resmen başladı. Peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışta olan konutlar 'hemen oturuma hazır' olup konut sahiplerini bekliyor.  

Gül İnşaat, Hasan Sever İnşaat ve Kalkavan İnşaat ortaklığıyla Zeytinbur'nunda inşa edilen Yedi Mavi projesinde 356 adet konutun satışı başladı. TOBB, kendi bünyesindeki konutları peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışa çıkardı.

63 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Yedi Mavi projesi 17 blokta toplam 848 konuttan oluşuyor.1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin yer aldığı projede konut alanları, 75 ila 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

YEDİ MAVİ SOSYAL ALANLAR!

Karma bir proje olan Yedi mavi projesinde rezidans, ofis, AVM ve apart otel de yer alıyor.Kesintisiz deniz manzarasına sahip olan Yedi Mavi projesinde spor salonu, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzu, geniş yeşil peyzaj alanları, çocuk oyunalanları, akıllı ev sistemleri, teknik servis, güvenlik, yerden ısıtma, saatlik özel şöfer hizmeti, veteriner servisi gibi bir çok zengin sosyal imkanlar veriliyor.

YEDİ MAVİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ 

Proje, İDO Bakırköy Terminali ve Ataköy Marina'ya 1 kilometre, Atatürk Havalimanı, İDO Yenikapı Terminali ve E-5'e 5 kilometre mesafede yer alıyor.En büyük avantajı şehrin tam merkezinde yer almasıdır. Şehir ve denizle iç içe sıra dışı bir mimari olarak denizden ilham alarak tasarlanan, şehrin dokusuyla denizi buluşturan Yedi Mavinin yüzde 80'i deniz manzaralı ve geniş teraslı dairelerden oluşuyor.

Yedi Mavi, dünyaca ünlü mimar Tabanlıoğlu imzası taşıyor. Tabanlıoğlu, Yedi Mavi’yi tasarlarken konumu gereği denizden ilham aldı. Yuvarlak ve organik formlarla, mavi ve yeşili birleştirerek, dışı ayrı içi ayrı güzel bir dünya tasarladı.Vizyonu her dairenin denizi görebileceği bir yaşam alanının tasarlandı.

Yedi Mavi projesinin iklimlendirmesinde yer alan VRV IV sistemleri, enerji dostu özellikleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Yıllık yüzde 28'e varan oranlarda yüksek enerji verimliliğine ulaşan ve geniş sıcaklıkaralıklarında çalışabilen sistem, kullanıcılarına yüksek sezonsal verimlilik değerleri ve
düşük işletme maliyeti ile kazanç sağlıyor.


YEDİ MAVİ KONUT FİYATLARI NE KADAR? ZEYTİNBURNU YEDİ MAVİ KONUT FİYAT LİSTESİ 20 TEMMUZ 2024

Yedi Mavi konut projesinde;
2+1 konutların fiyatları 28 milyon 742 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede TOBB bünyesinde peşin fiyatına yüzde 12 vade sıfır faiz avantajı sunuluyor.

WEB:https://tobbyedimavi.com/

TEL:444 37 71 

Avcılar Kınalı Blokları'nda kamu personeline özel indirim! Teslimler 6 ay sonra!

İnsay Yapı Ondörtüç Pendik’te ticari alanlar hemen teslim avantajıyla!