Otomobil

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...Tofaş Şahin'in tasarımı hakkında  merak edilenler bazı detaylar var

2022 model model Tofaş'ın unutulmaz araçlarından olan Şahin 2022 senesinde tekrardan yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tofaş Şahin'in tasarımı hakkında  merak edilenler bazı detaylar var. Tofaş Şahin'in tasarımının nasıl olacağı, ne zaman Türkiye'ye geleceği ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı merak edilenler arasında ilk sırada yer alıyor.

Tofaş severler her gelen gelişmenin yakından takipçisi oluyor. Tofaş Şahin efsanesinin tasarımı değişmiyor, eski haliyle alıcılarının karşısına çıkacak. Araçta tek değişen detayın iki parçalı olan şaşe yapısının tek parçaya indirgenecek olduğu söylentiler arasında.

Kartal, Doğan ve Şahin ile unutulmaz araçlar arasına ismini yazdıran Tofaş'ı 2022 senesinde tekrardan yollarda göreceğiz. Herkesin bildiği üzere Etiyopya Tofaş Şahin'in üretileceği yer. Şahin'in tüm üretim haklarına da sahip.

Peki Tofaş Şahin'in fiyatı ne kadar olacak? Sorusunun cevabı haberimizde...

2022 model şahin tek parçadan oluşan bir bütün kasa tasarımı ile Tofaş severleri ile bulaşacak. Tofaş Şahin'in iç tasarımında da bazı değişiklikler yapıldığı ortaya atılan iddialar arasında. Klima ve hava yastığı gibi temel ihtiyaçlar Tofaş Şahin'de yer alacak. 2022 model Tofaş Şahin elektrikli motor ile piyasaya sürülecek. İnternette yer alan bazı kaynaklarda Tofaş'ın elektrikli motoru için Bosch ile görüştüğü yazıyor. 

İşte merakla beklenen Tofaş Şahin'in fiyatı...

2022 model Tofaş Şahin'in fiyat etiketi en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Tofaş Şahin'in güncel fiyat etiketi döviz kuru ve vergilerle 300.000 Türk Lirası olacağı belirtiliyor. Etiyopya Şahin'i otomobil pazarları için de üretmeyi amaçlıyor. Bu da Tofaş Şahin'in Türkiye'ye geleceğinin yüksek ihtimalde olduğunu gösteriyor.

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Lotus Çin borsasına girmeye hazırlanıyor!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!