28 / 04 / 2024

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay



Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg'un kurasız bir şekilde satılacağı tarih almayı düşünenlerin gündeminde yer alıyor. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekim ayında 280 adede çıkarıldı. Senelik olarak banttan inen araç sayısı önümüzdeki sene 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.

KURASIZ TOGG NE ZAMAN SATILACAK?

cnnturk.com'da yer alan habere göre; Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı kaydedildi. 2024 yılında öncelik bu sene  kura ile belirlenen 20 bin asil talihlinin ardından 20 bin yedek talihlinin olacağı belirtildi. Buna göre, 80 bin adet üretim yapılması halinde ise kalan 60 bin adetlik kapasitenin kura yoluyla değil, Trumore üzerinden sipariş yoluyla alınması bekleniyor.

TruID ile peşinatı yatırılan ve tasarlanan otomobil öngörülen tarihler arasında kullanıcıya teslim ediliyor. Bu yıl belirlenen peşinat bedeli kurayla belirlenen talihliler için 60 bin liraydı. Gelecek yıl ise ne kadar olacağı bilinmiyor. Togg peşinatı Türk Lirası ya da döviz olarak değil AVAX Coin olarak ödenebiliyor.

TOGG HANGİ İLLERE ÇIKTI?

Akıllı cihazların müşterilere ulaşmak üzere sevkiyatının yapıldığı görülen paylaşımda, "Kula Elazığ'a, Anadolu Adana'ya doğru yola çıktı. Bu hafta sonu Adana, Bursa, Elazığ, Isparta, İstanbul,  İzmir  ve Kocaeli şehirlerindeki ilk kullanıcılarımızın evlerine akıllı cihazlarını teslim edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

 Togg 2024 te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

TOGG TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Araç gücünü lityum iyon pillerden almaktadır. Tek şarj ile batarya kapasitesine göre 300 km ve 500 km menzile sahip iki farklı güç paketi sunulacaktır. Aracın bataryalarının 30 dakikadan kısa sürede %80 şarj edilebilmesi planlanmaktadır.

TOGG ACILIMI NEDİR?

Togg'un Amacı Nedir? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun amacı, Türkiye'nin otomotiv sektöründe öne çıkması ve dünya genelinde otomobil sektöründe liderliği elde etmesidir.

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Kamuda TOGG dönemi başlıyor


Geri Dön