Otomobil

TOGG -40 derece testini geçti! Milyonlara sevindiren haber!

Türkiye'nin milli ve yerli otomobilinden yeni bir müjde geldi. Türkiye'nin otomobili olarak tanıtılan ve dikkatleri üzerine çeken milli ve yerli TOGG, uluslararası tanıtımının gerçekleştirildiği ABD'den sonra Ankara'da görücüye sunuluyor. TOGG, -40 derecelik şartlarda da test edildi...Türkiye'nin milli, yerli ve yüzde yüz elektrikli olan otomobili TOGG, merak uyandırmayı sürdürüyor

Türkiye'nin milli ve yerli otomobilinden yeni bir müjde geldi. Türkiye'nin milli, yerli ve yüzde yüz elektrikli olan otomobili TOGG, merak uyandırmayı sürdürüyor. Ülkemizin geniş bir kısmında etkisini gösteren kar ile birlikte TOGG da kendini karlar arasında gösterdi.

-40 DERECEYE KADAR TEST

TOGG'un resmi Twitter hesabı aracılığıyla bir paylaşım gerçekleştirildi. Bu paylaşımda, aracın -40 derecelik zorlu şartlarda test edildiğine dikkat çekildi. 

 

TOGG KARLI YOLLARDA

TOGG'un tescilini kazandığı "USE-CASE Mobility" etiketiyle paylaşımı yapılan görüntülerde kamuflajlı SUV model TOGG'un karla kaplanmış yollarda ilerlediği görüldü.

Diğer taraftan yıl başında Los Angeles'da gerçekleştirilen Consumer Electronic Show Fuarı'nda dünyanın odağına giren TOGG, bugün de başkent Ankara'da dünyadaki ilk 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkarılıyor. Dünyadaki lider markaların katılım göstereceği fuarda TOGG'un da stantı bulunacak.

TOGG ANKARA'DA

Türkiye'nin otomobili olarak tanıtılan ve dikkatleri üzerine çeken milli ve yerli TOGG, uluslararası tanıtımının gerçekleştirildiği ABD'den sonra Ankara'da görücüye sunuluyor.

Sabah'tan Ceyda Taylan ve Hazal Ateş'in haberine göre; TOGG'un da tanıtımının yapılacağı dünyanın ilk "ekonomi ve iklim değişikliği" temalı fuarı kapsamında Avrupa Birliği, Birleşik Krallık, Japonya'nın da aralarında bulunduğu ülkelerin büyükelçileri, Birleşmiş Milletlerden uluslararası vakıf, kalkınma ajanslarının temsilcileri, dernekler, oda ve belediye başkanları ilk sırada olacak şekilde 12 binden fazla katılımcının gelmesi bekleniyor.

Türkiye'nin otomobili TOGG’un fiyatı belli oldu! Bu fiyat sevindirecek!

En fazla indirim yapılan 10 araba modeli! Fiyat listeleri!

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...