Ekonomi

TOGG alacaklara müjde! TOGG Mayıs fiyat güncellemesini sakın kaçırmayın!

TOGG’a olan ilgi her geçen gün artıyor. TOGG Mayıs fiyat listesi araba alacak kişilerin dikkat çekti. İşte TOGG güncel fiyatı!TOGG artık yollara çıkmaya başladı

TOGG heyecanı sonunda gerçeğe büründü. TOGG artık yollara çıkmaya başladı. Yerli ve milli otomobil TOGG Türkiye'de büyük ilgi görürken, Mayıs fiyat listesi de sürprizle geldi.

İşte haberin ayrıntıları…

TOGG Mayıs ayına bir sürprizle giriş yaptı. Ayrıca Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'da teslimat sürecine resmen geçildi. Bu arada TOGG CEO'su Gürcan Karakaş kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TOGG'un paylaşımını alıntı yaparak, "Yolda geliyor" ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Gürcan Karakaş araç teslimatlarına dair de, "Mayıs ayı içinde takriben binin üzerinde araç teslim etmeyi amaçlıyoruz. Yıl sonuna kadar ise 28 bin aracı teslim etmiş olacağız" açıklamasını yapmıştı. Yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili Mayıs ayında da pek çok kişiyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. TOGG en baz paketi 953 bin TL başlayan fiyat ile satışa çıkarılırken, aynı menzil değerine sahip olan, yani 314 kilometre menzil değeri sunan versiyonun dolu paketi 1 milyon 55 bin TL fiyat etiketine sahiptir.

İşte yerli ve milli otomobil TOGG Mayıs ayı güncel fiyat listesi şu şekildedir;

Elektrikli TOGG Mayıs ayı sürprizi de kimsenin beklemediği bir gelişme olarak ortaya çıktı. Son zamanda ise pek çok otomobilin fiyatının markaların resmi fiyat listesinden önce açıklandığı Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) kasko değer listesinde, yerli otomobil TOGG T10X'in hala satışa çıkarılmayan versiyonun da fiyatının bulunduğu da belirtildi.

TOGG'un 29 Ekim tarihinde satışa sunmayı planladığı ve Nisan ayında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak şekilde kabine üyelerine teslim ettiği 320 kW gücündeki 4x4 çekiş sistemine sahip T10X'in fiyatı, TSB listesinde 1 milyon 790 bin TL şeklinde görülmektedir.