27 / 04 / 2024

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...



 TOGG, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. TOGG’da, homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki ilk araç olan SUV pazara çıkacak. Ardından yine C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak. TOGG, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.

ŞİRKET BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR İÇİN İŞ İLANI VERDİ

TOGG, aracın üretim safhalarında görevlendirilecek personel alımları için iş ilanı yayımladı. Dijital cüzdan ve Ödeme Sistemleri başlığı altında Linkedin'de yayınlanan iş ilanında aranan elemanların; 

Yüksek hacimli platformlarda elektronik para ve ödeme sistemlerinde en az 2 yıl deneyim,

Tercihen iş analisti olarak çalışma bilgisine sahip

E-ticaret konusunda bilgi sahibi

Güçlü analitik ve problem çözme becerileri

Güçlü öz motivasyon, yeni fikirleri teşvik etme, bunları ekiple paylaşma ve birlikte daha da geliştirme yeteneği

Disiplinlerarası ekiplerde bölümler arası süreçleri anlama ve iyileştirme becerisi İngilizce'de mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerileri gibi özelliklerin arandığı belirtildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön