Ekonomi

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!Trumore uygulamasını indirmiş olan veya TOGG internet sitesi üzerinden merak edilen yanıtlara ulaşabilirsiniz

TOGG nasıl satın alınacak? TOGG satın alma süreci başladı mı, ne zaman başlayacak? soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. Trumore uygulamasını indirmiş olan veya TOGG internet sitesi üzerinden merak edilen yanıtlara ulaşabilirsiniz.

İşte bu benzeri soruların araştırılan yanıtları…

TOGG NASIL ÖN SİPARİŞ VERİLECEK?

Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı TOGG T10X için ön siparişler çekiliş ile belirlenecek. 16 ile 27 Mart tarihleri arasında App Store, Google Play ve App Gallery ile kullanıma açılan Trumore uygulamasını indirmiş olan veya TOGG internet sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit veyahut kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanmış olacaklar. 28 Mart tarihinde noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile birlikte ön sipariş sahipleri belirlenmiş olacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılar üzülmesin, bu kişilerin ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına sonradan bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içerisinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

FİYAT AÇIKLAMASI GELDİ!

Şirketten geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre; TOGG'un ilk modeli olan, C-segment, elektrikli SUV modeli T10X'un satış fiyatı, 953 bin lira olarak duyuruldu. 3 farklı versiyonu, modeli bulunacak otomobilin fiyatı, donanımı ve menzil özelliklerine göre değişiklik gösterecek. TOGG’un en yüksek donanım ve menzil sunan versiyonunun satış fiyatı da 1 milyon 790 bin lira olacak.

C SEĞMENTİN ÖZELLİKLERİ

2 farklı donanım seviyesi ve 2 batarya seçeneğine sahip olan T10X’in ön siparişleri için bireysel kullanıcılara öncelik verilecektir. T10X için ön siparişlerin alınmasına yarın ‘Trumore’ dijital platformu ve ‘www.togg.com.tr’ internet sitesi üzerinden başlanacak, 27 Mart tarihine kadar sürecek. TOGG T10X’un ilk kullanıcıları, çekiliş yöntemi ile belirlenmiş olacak ve ilk siparişler de kullanıcıları ile 2023 yılı boyunca buluşacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine kadar yapılandırma gerçekleştirebilecek. Noter huzurunda 28 Mart’ta yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek. Ön sipariş döneminin sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle sipariş hakkı kazananlar, teslimat önceliğiyle belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken, seçilen versiyonun yaklaşık olarak teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacaktır.