İş Fırsatları

TOGG iş başvurusuna akın oldu! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG iş başvurusu detayları!

TOGG iş başvurusu yayımladı. İş başvurusunda bulunmak isteyenlerin bu ilana ilgisi yoğun oldu. İşte detaylar!TOGG için sıkı üretim aşaması hala devam ediyor

TOGG bilindiği üzere 29 Ekim’de üretim bandından indi. TOGG için sıkı üretim aşaması hala devam ediyor. Bu süreçte yeni çalışma arkadaşları arandığı duyuruldu. İşte TOGG iş başvurusu nasıl, nereden yapılır? sorusunun detaylı yanıtları…

TOGG YENİ İŞ BAŞVURUSU AÇTI!

TOGG iş başvurusu ile birçok çalışana iş olanağı sağlayacak. 2023 yılının Şubat ayında ön siparişleri almaya başlayacak olan fabrika, 8 yıl içinde 1 milyon adet araç üretimini hedefleyecek. Peki, bu organizasyon içerisinde yer almak isteyenlerin merakla araştırdığı TOGG iş başvurusu ne zaman ve nereden yapılacak? İşte, o araştırılan detaylar!

TOGG İŞ BAŞVURUSU BİLGİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG'un fabrika açılış töreninde istihdama yönelik şu ifadeleri kullanmıştı;

"Fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 bize ait olan TOGG’un üretiminde Anadolu’nun dört bir yanındaki tedarikçilerimiz de bulunmaktadır. Burada her yıl 175 bin araç üretilirken 4300 kişiye doğrudan 20 bin kişiye dolaylı iş olanağı sağlanacaktır. 2030’a kadar üretilecek 1 milyon adet araçla milli gelirimize 50 milyar dolardan cari açığın azaltılmasına 7 milyar dolardan fazla kazanç sağlayacağımızı düşünüyoruz."

TOGG İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TOGG bünyesinde çalışmak isteyenler, öncelikle TOGG’un resmi Linkedin sayfasını ziyaret edebilirler. Orada hangi bölüm için elemen arandığı açık bir şekilde belirtilmiştir.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Türk vatandaşının ulaşabileceği bir araç olacağını düşünüyoruz" dedi. ÖTV dilimine göre hesaplandığında TOGG'un C-segment ve SUV modelinin 900 bin lira gibi bir rakam olacağı düşünülüyor. Ekim ayı itibariyle seri üretime geçilmesi planlanan TOGG, satışa Mart 2023 yılında çıkacak.

TOGG BAŞVURU NASIL YAPILIR?

TOGG başvurusunu şu şekilde yapabilirsiniz; İlk olarak Muallimköy Mahallesi Deniz Caddesi No:143/1 41400 Gebze/Kocaeli adresine bizzat veya posta yoluyla başvuruda bulunulabilir. İkinci bir yol olarak da turkiyeninotomobili@hs01.kep.tr adresine başvuru formu gönderilmek suretiyle başvuru yapılabilir.

Ölen kişinin veraset ilamı nasıl alınır?

Malulen emekli olmak için kaç gün lazım 2022?

İŞKUR ilkokul mezunlarına seslendi! KPSS’siz binlerce personel aranıyor!