Ekonomi

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!Peki “TOGG renkleri nelerdir, TOGG hangi renklerde satılacak?” İşte ayrıntılar…

TOGG satın almayı düşünenler teknik özellikler ve renkleri ile merakla araştırmaktadır. Peki “TOGG renkleri nelerdir, TOGG hangi renklerde satılacak?” İşte ayrıntılar…

TOGG HANGİ RENKLERDE SATILACAK?

“Türkiye’nin Renkleri” arasından seçim TOGG T10X’in dış renkleri, Türkiye’nin büyüleyici doğal güzelliklerinden ilham almaktadır. TOGG almayı düşünenler ya da TOGG renkleri hakkında bilgi almak isteyen kullanıcılar, “Gemlik”, “Anadolu”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” arasından bir seçim yapabilirler.

TOGG RENKLERİ NELERDİR?

KULA

TOGG renklerinden ilk önce "Kula" renk seçeneğini ele alalım. Kula rengi, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileri ile yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze kadar taşıyan gri ihtişamını yansıttığı dile getirilmektedir.

GEMLİK

TOGG Gemlik modeli. TOGG’un Teknoloji Kampüsü’nün de bulunmakta olan Gemlik’in zeytin ağaçlarının genişliği, gölgesindeki mavi sularından ilham aldığı söyleniyor.

KAPADOKYA

Bir diğer renk ve model Kapadokya’dır. Rengin Kapadokya hali. Kapadokya’nın olağanüstü, büyüleyici güzellikteki doğa harikası olan peri bacalarının büyüleyici güzelliği, toprak ve kum bejinden ilham alınarak tasarlanmıştır.

ANADOLU

Anadolu; topraklarındaki hissiyatı, cana yakınlığı, içtenliği ve tutkuyu yansıtan kırmızıdan ilham alınarak tasarlanmıştır.

OLTU

Diğer bir renk ise Oltu’dur. "Oltu" olarak adlandırılan renk seçeneğinde ile oltu taşının derin varlığı, insanı içine çeken, göz alıcı siyahlığını, o parlak dokusunu, sağlam yapısını temsil ettiği belirtildi. Bundan esinlenilerek bu model oluşturuldu.

PAMUKKALE

Beyazın Pamukkale hali. "Pamukkale" modelinin beyaz renginin Pamukkale travertenlerinin göz alıcı beyazlığından ilham alınmıştır.

TOGG T10X ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG'un ilk sahiplerinin belirleneceği çekilişi gerçekleştirildi.  Ön sipariş süreci sona eren yerli otomobil TOGG'un ilk sahiplerinin belli olacağı çekiliş ile birlikte yapıldı. 177 bin 467 adet ön siparişin arasından şanslı 20 bin kişi ilk TOGG T10X’lerin ilk sahipleri olacak.

ÇEKİLİŞ DETAYLARI!

TOGG çekilişi ön sipariş veren 177 bin 467 kullanıcı arasında yapıldı. Çekilişte 20 bin asıl ve 20 bin yedek talihli netlik kazandı. Toplamda 40 bin kişi seçilmiş oldu. Asıl talihliler aracı almaya ilk hak kazananlar olacak. Eğer otomobili almaktan vazgeçme durumu olursa, hakları yedek talihlilere geçecek.