Ekonomi

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?Ülkemizin gururu haline gelen yerli otomobil Togg, Türkiye yollarına çıkmak için artık geri sayarken, şirketin yönetimi de, teknoloji alanında da birbirinden ilginç anlaşmalara imza atıyor

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, yollara çıkmak için son hazırlıklarını yaparken, önemli bir anlaşmaya da imza attı.

Ülkemizin gururu haline gelen yerli otomobil Togg, Türkiye yollarına çıkmak için artık geri sayarken, şirketin yönetimi de, teknoloji alanında da birbirinden ilginç anlaşmalara imza atıyor.

Bunlara son örnek ise, Togg ile Migros arasında yapılan anlaşma.

Bir araya gelerek, niyet mektubu imzalayan Togg ile Migros, teknoloji ile inovasyonu birleştiren bir deneyimle kullanıcıya benzersiz bir kolaylık sağlamayı amaçladıklarını duyurdu.

Açıklamaya göre, yapılan anlaşma kapsamında Togg kullanıcıları, uygulamaya entegre edilecek bir bölüm sayesinde Migros'tan trafikteyken bile alışveriş yapma imkanı yakalayacak ve belirledikleri noktada yer alan bir Migros'tan siparişlerini teslim alabilecek. Söz konusu iş birliği kapsamında ayrıca yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesi de önceliklendirilecek.

Anlaşmayla ilgili konuşan Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Togg’un, sektöründeki yenilikleri her zaman hayata geçiren Migros’la iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Togg’u tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla oluşturuyorduklarının altını çizen Karakaş, gücünü kullanıcıdan almayan ürün ve hizmetin ölmeye mahkum olduğunu savundu.

Karakaş, Migros ile imzaladıkları anlaşma ile kullanıcıların hem Togg’un hem Migros’un hizmetlerinden yararlanabileceğini vurgulayarak, aynı zamanda Migros ile yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesi konusunda da birlikte çalışacaklarını söyledi.

Migros Ticaret AŞ. İcra Başkanı Özgür Tort ise, “Migros olarak, öncülük ettikleri perakende sektöründeki tecrübe ve yenilikçi vizyonu ile tüketicilerin yaşamlarına hız ve kolaylık katan inovatif çözümler geliştirdiklerini söyledi.

“Togg’la birlikte alışveriş deneyimini yeni boyuta taşıyan benzersiz bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” diyen Tort, Togg kullanıcılarının, Togg Trumore platformu sayesinde Togg akıllı cihazından istenilen saatte ve belirtilen adrese teslim edilebilecek şekilde Migros’a siparişlerini verebileceklerini söyledi.

Tort, “Togg kullanıcıları, güzergahları üzerindeki en yakın Migros mağazasını bularak alışverişlerini de yapabilecek” diye konuştu.

Diğer taraftan Migros otoparklarında Trugo şarj noktaları oluşturmak üzere çalışmaların devam ettiği bilgisini de veren Tort,  Togg bu hizmetten de faydalanacak olan Togg kullanıcılarının, Migros’ta alışverişlerini yaparken elektrikli araçlarını kapıda şarj ederek zaman tasarrufu sağlayacaklarını da söyledi.

Tort ayrıca, Togg Teknoloji Kampüsü içerisinde yer alacak satış mağazasında 3 bin 500’den fazla ürün çeşidini kampüs çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayan yenilikçi bir alışveriş deneyimi ile sunacaklarını da sözlerine ekledi.