Ekonomi

TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

TOGG başvuruları devam ediyor. Bu arada da TOGG kura çekim tarihi merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son detaylar!Yerli otomobil TOGG ilk günden bu zamana kadar büyük ilgi gördü

TOGG başvuruları hala devam ederken bir yandan da kura tarihi araştırılıyor. Yerli otomobil TOGG ilk günden bu zamana kadar büyük ilgi gördü. Peki TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

İşte haberin ayrıntıları…

TOGG için bir haftada 100 bin ön başvuru geçti. Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Peki TOGG kurası ne zaman? İşte ayrıntılar!

TOGG kurasının ertelenip, ertelenmediği sorusu gündemde yerini aldı. Ön siparişleri 27 Mart'ta son bulacak olan TOGG kura çekilişine dair detaylar sorgulanıyor. Sipariş sürecini başarı ile tamamlayanlar arama motorlarında "TOGG kurası ne zaman? TOGG kurası ertelendi mi?" sorusu merakla sorgulanıyor.

TOGG KURA ÇEKİMİ HANGİ TARİHTE?

TOGG, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkardığını açıkladı. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alınarak 29 Mart olduğu duyuruldu. Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri göz önüne alınacak. Bu konuya örnek verirsek;, Kasım 2023 yılından itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin liralık V1 standart menzil için ise ön sipariş geçen bir kullanıcı çekilişte birinci sırada yer alması durumunda, V1 standart menzil seçeneğinin ilk teslimatı ise bu kullanıcımıza yapılacak.

TOGG İÇİN KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?

Ön sipariş sayısı hakkında son açıklama TOGG'un Twitter adresi üzerinden ilgililer için paylaşıldı. Yerli otomobil TOGG'a 7 günde 100 bin başvuru gerçekleşti.

TOGG ONLİNE SİPARİŞ NASIL VERİLİR? İŞTE TOGG ÖN SİPARİŞ DETAYLARI!

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren ya da TOGG internet sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanmış olacak.