Otomobil

TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar? İşte TOGG ön sipariş verme 2022!

TOGG ön siparişin ne zaman alınacağı, fiyatının ne kadar olacağı meraklıları tarafından araştırılmaktadır. İşte TOGG ön siparişine dair merak edilenler!TOGG'un kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ön siparişlerin alınacağı zamanla ilgili bilgi verildi

Yerli ve milli ilk elektrikli otomobil, TOGG’un ön siparişi gündemde yer alıyor. TOGG'un kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ön siparişlerin alınacağı zamanla ilgili bilgi verildi. Peki TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

 

TOGG ÖN SİPARİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Togg'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamalara göre; "Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı, elektrikli cihazımıza olan ilgiyi gurur ile takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarı ile başlatmış olacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility® vizyonumuza uygun bir şekilde vatandaşlarımızı sürece dair bilgilendirmeye devam edeceğiz."

TOGG TARAFINDAN AÇIKLANMAYAN BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİNİZ"

Yapılan açıklamada ek olarak şu konuya da değinildi; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı tekrarlamak isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarından takip etmenizi ve sizlere ayrıca Togg tarafından açıklanmayan bilgilere de güvenmemenizi önemle rica ederiz. Bizi takipte kalın" ifadelerinde bulunuldu.

TOGG YÜZDE 100 YERLİ Mİ?

TOGG yerli otomobilin, parçalarının ne kadar yerli olduğuna dair birden çok soru sorulmaktadır. TOGG minimum olarak yüzde 51 yerlilik ile piyasaya çıktı. 2025 yılında da bu minimum yüzdelik 65 olması yani bu yerliliğin yakalanacağına dair hedefler bulunmaktadır.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, Cumhuriyet'in 99. yıl dönümünde 29 Ekim'de banttan indi ve tüm Türkiye'ye tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG'un seri üretimine dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil markası Togg'u Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde görkemli bir şekilde 29 Ekim'de banttan indirdik. Şubat’ta satışı, Mart ayı sonunda da teslim işlemine başlanacak." ifadelerinde bulundu. Bu bilgilere göre; TOGG, Şubat ayında satışa çıkarılacak ve Mart ayı sonunda sahiplerine teslim edilecek.

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Hangi durumlarda engelli raporu verilir?

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?