16 / 06 / 2024

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış



TOGG T10X sahibi olmak isteyen vatandaşlar için geri sayım başladı. Bu kampanya kapsamında anlaşmalı bankalarda 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği yer alıyor. Öte yandan, 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneğiyle de T10X sahibi olabiliyor. T10X'in tüm versiyonlarında da geçerli olan kampanya 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü sona erecek.

Süreci devam edip aktif siparişi olan veya 20 Mayıs Pazartesi günü saat 23.59’a kadar ön siparişini tamamlayan kullanıcılar kampanyadan faydalanabilecekler.

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

7/24 SİPARİŞ ALINIYOR

T10X için Togg'un dijital platformu Trumore üzerinden 7/24 sipariş verilebiliyor. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekiyor.

Buna göre, T10X için bu yıl çekiliş yapılmıyor, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre hızlı bir biçimde gerçekleşiyor.

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

ODMD açıkladı! Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller belli oldu...

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

TOGG kredileri arttı mı? Yeni krediler ve faiz oranları neler?

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...


Geri Dön