03 / 05 / 2024

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Yerli ve milli üretim olan ve şuan dünyanın önde gelen elektrikli araçlarından biri olan Togg, Türk mühendisler tarafından geliştirilmeye de devam ediliyor. Kendine has özellikleri ve konforlu yapısı ile sürücülerin en çok tercih ettiği otomobiller arasında yer alan Togg'a yeni bir özellik geliyor.



Togg'dan devrim yaratan yazılım güncellemesi! Artık arabanızı uzaktan kontrol edebileceksiniz. Togg, kullanıcı deneyimini köklü bir şekilde değiştirecek büyük bir yazılım güncellemesini kullanıcılarıyla buluşturdu. Yapılan bu güncellemeyle birlikte, Togg sahipleri, araçlarının birçok özelliğine artık uzaktan erişebilirken, kişiselleştirme seçenekleri ve yeni arayüz tasarımıyla araç içi deneyimini tamamen yeniden şekillendiriyor.

UZAKTAN ERİŞİMLE KONTROL İMKANI

Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara uzaktan telefon aracılığı ile aracın konumunu, batarya durumunu, menzil bilgisini, lastik basınçlarını ve daha fazlasını kontrol etme olanağı sunuyor. Bu sayede, Togg kullanıcıları, araçları hakkında her türlü bilgiye parmaklarının ucunda erişebilecek.

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR TEMA RENKLERİ

karar.com'da yer alan habere göre; Araç içi deneyimi daha da kişisel hale getiren bir diğer yenilik ise tema renginin değiştirilebilir olması. Kullanıcılar, artık araç içi ekranlarının rengini kendi zevklerine göre ayarlayabilecek. Öte yandan, yeni arayüz tasarımı sayesinde uygulamalar tam ekran görüntülenebiliyor, böylece navigasyon ve diğer uygulamalar çok daha rahat kullanılabiliyor.

 Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

YÜZ TANIMA VE DAİRESEL KUMANDA ÖZELLİKLERİ

Güncelleme ile beraber gelen yüz tanıma özelliği, kullanıcıların ayarlarına giriş yapmak için uğraşmasını ortadan kaldırıyor ve ayarlara hızlı bir şekilde erişim sağlıyor. Sürüş sırasında da dairesel kumanda ile 6 farklı ayara kolayca erişilebilmesi, kullanıcı deneyimini pratik bir hale getiriyor.

ÖNDEN ISITMA PLANLAMASI VE 360 DERECE GÖRÜŞ

Öte yandan, araç içerisinden yapılabilecek olan önden ısıtma planlaması ve soğuk kış sabahlarında dahi sıcak bir araca binme lüksünü sağlamaktadır.  Yine yenilenen 360 derece görüş modu sayesinde, artık aracın zeminini de göstererek ve park ederken de dar alanlarda manevra yaparken kullanıcılara üstün bir görüş sunacak.

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...


Geri Dön