Otomobil

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.Yılda 80 bin aracın banttan indirilmesi amaçlanan 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Bursa’da yapacağı açılıştan sonra seri üretimine başlanacak Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik'teki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin aracın banttan indirilmesi amaçlanan 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev fabrikada yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları dron ile görüntülendi.

Yerli otomobili TOGG için geri sayım başladı.Türkiye’nin yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın Bursa Gemlik’teki kurulumu hızla devam ediyor. Açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak fabrikada araçların seri üretimine geçilecek. Tesisin son hali ise dronla havadan görüntülendi.

019 yılında Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu, TOBB koordinasyonunda, Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell Grubu ve Zorlu Holding grubu ortaklığı ile adımı atılan, 18 Temmuz 2020’de de temeli atılan Gemlik TOGG Fabrikası’nda sona gelindi. Fabrikanın açılmasının ardından hizmete girecek yollarla birlikte bölgede ulaşım rahatlayacak.

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Yıl sonu dolar ne kadar olacak?

İslam Memiş'ten hayat kurtaran uyarı! 'Elinizdekinden olmayın'