Otomobil

TOGG'da yeni gelişme! Fiyatı belli oldu mu?

Yerli otomobil girişimi Togg, tarafından geliştirilen ilk araç C-SUV için halen resmi satış fiyatı açıklanmış değil. Ancak tahminler var. Fakat tahminler var

Yerli aracımız girişimi TOGG, tarafından geliştirilen ilk araç C-SUV için henüz resmi satış fiyatı açıklanmadı. Fakat tahminler var. Togg C-SUV, aşağıda yer alan haberde de belirtilen bir tahmine göre 1 milyon TL’yi rahatlıkla geçebilir. Bugün yapılan ÖTV güncellemesini EKONOMİ gazetesine yorumlayan EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, “Bu vergi düzenlemesi yerli otomobil TOGG için yapılıyor.

Togg bugün yarın piyasaya çıkacak. Motor gücü 160 KW’yı geçmeyenler için yüzde 78, geçenler için de yüzde 80’lik bir artış var. Burada burada ilk kısımdaki 1 milyon 250 bin TL matrahı Togg’u ilgilendiriyor. Togg’un matrahının 1 milyon 250 bin TL’yi aşmayacağını öngörüyoruz. Togg’un vergisiz fiyatının maksimum 1 milyon 250 bin diye düşündüğümüzde bu da aracın fiyatının yüzde 10 ÖTV, yüzde 18 KDV ile 1 milyon 622 bin TL’yi geçmeyeceğini öngörüyoruz. Ortalama fiyat 1 milyon 500 bin TL bandında olacaktır diye tahmin ediyoruz.“ dedi.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...