Otomobil

Togg’un modellerinin isimleri beli oldu! İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg tarafından yapılan paylaşımda gelecek dönemde üretime girecek yeni modellerinin isimleri ortaya çıktı. Peki, Togg'un modellerinin isimleri neler? İşte detaylar... Bugün de önümüzdeki dönemde gelecek yeni Togg modellerinin isimleri belli oldu

Yerli şirketlerin bir araya gelerek oluşturduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu ya da kısaca bilinen adıyla Togg, T10X isimli ilk modelinin fiyatını açıkladı. Bugün de önümüzdeki dönemde gelecek yeni Togg modellerinin isimleri belli oldu.

YENİ TOGG MODELLERİNİN İSİMLERİ PAYLAŞILDI

Togg, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımda yeni modeli olan T10X’in hangi düşünceyle isimlendirildiğini duyurdu. Bunun yanında gelecek dönemde tanıtılması beklenen yeni Tog modellerinin de isimleri belli oldu.

Togg T10X fiyatı, donanım seçenekleri ve satış tarihleri açıklandı.

Peki, yerli otomobil Togg’un modellerinin isimleri ne? İşte Togg’a ilişkin merak edilen detaylar...

Togg T10X dahil toplamda beş modelin önümüzdeki dönemde üretim hattına alınması ve önce Türkiye’de daha sonra ise Avrupa başta olmak üzere küresel pazarda satılması bekleniyor.

Togg tarafından paylaşılan görseller ışığında T10X isminin T harfinin Türkiye ve Togg’dan geldiği, 10’un C segmentini temsil ettiği ve X’in SUV’a karşılık geldiği ifade ediliyor. Aynı zamanda, B segment ve diğer kasa çeşitleri için de bilgiler mevcut.

Yerli otomobil Togg model isimleri şu şekilde olacak:

Yerli otomobil Togg’un fiyatı belli oldu. Başlangıç fiyatı 953 bin Türk Lirası olarak belirlenen aracın fiyatı; donanım, menzil ve opsiyonel ilaveler ile beraber 1 milyon 215 bin Türk Lirası arasında değişiyor. Araç, iki farklı donanım ve iki batarya seçeneği ile satışa sunulacak. Fiyatı firma tarafından açıklanan 'T10X' modeli Zincirlikuyu'da bulunan bir AVM'nin içindeki tanıtım standında da sergilenmeye devam ediyor. Togg’u incelemek için gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

 TOGG AÇILIMI NEDİR?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu ya da kısaca Togg, Türkiye merkezli bir otomobil üretici firmadır. Firma, fikrî mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobilini 29 Ekim 2022 tarihinde seri üretime hazır duruma getirdi.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Anne babalara müjde! Aile Bakanlığından çocuklu ailelere özel yeni sosyal yardım ödemesi!Bu parayı hemen alabileceksiniz

Yumurta fiyatları artmaya devam edecek mi? İşte son durum!