27 / 04 / 2024

Togg’un ön siparişleri ne zaman alınacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Togg’un ön siparişleri ne zaman alınacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yollara çıkacağı günler için geri sayım devam ederken, şirketin resmi sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir açıklama geldi. Açıklamada daha önce belirtildiği gibi ön sipariş sürecinin 2023 yılının  Şubat ayında başlayacağı ifade edildi



Türkiye’nin ilk yerli otomobili olan Togg'un 18 Temmuz 2020 yılında inşaatına başlanan Gemlik Kampüsü, 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılmıştı. Açılışta, vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi Togg'un 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda yollarda olacağı açıklanmıştı.

"ÖN SİPARİŞ SÜRECİ 2023’ÜN ŞUBAT AYINDA BAŞLAYACAK"

Togg'dan yapılan son açıklamada ise ön siparişler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Türkiye'nin Yerli Otomobili Togg'un Twitter hesabından yapılan açıklamada 2023 yılının Mart ayında yollara çıkacak araca olan ilginin gururla takip edildiği ifade edildi ve ön sipariş sürecinin daha önce de açıklandığı gibi 2023 yılının Şubat ayında başlayacağı belirtildi.

Togg’un açıklamasında sipariş alındığı ile ilgili iddialara da yanıt verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş alınmadığı belirtilerek, konuyla ilgili tüm gelişmelerin Togg’un sosyal medya hesaplarından takip edilmesi, Togg haricinde yapılan açıklamalara itibar edilmemesisi istendi.

TOGG İTALYA’DA MI ÜRETİLİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı'nın 9. Zirvesi'nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken Togg İtalya'da üretiliyor" iddialarına da tepki gösterdi.


Geri Dön