02 / 05 / 2024

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.



Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Paylaşılan detaylara göre söz konusu deprem, Çorum Ordu, Kırşehir, Samsun, Kayseri, başkent Ankara'da da hissedildi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığını belirtirken, depremde bazı ev ve ahırlar da zarar gördü.
 
Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı https://twitter.com/maykinsaat üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Mayk İnşaat'ın paylaşımı şu şekilde:

#Tokat’ta 5,6 büyüklüğünde #deprem meydana geldi.

Sürekli diyorum. İnşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmeli. Bu konu milli güvenlik meselesidir.

Mayk İnşaat'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yeni arz olan şirketlerin kar temettü politikaları!

Dul ve yetim maaşları bu ay kaç TL? Rakamlar bir bir açıklandı! Dul ve yetim maaşında yeni ikramiye müjdesi!


Geri Dön