02 / 05 / 2024

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...



27 Nisan 2023 tarihinde Karakaya Belediyesi personel alımlarına başladı ve başvurular 2 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. Belediye, açık pozisyonlar için nitelikli adaylar arıyor ve başvuru detayları hakkında merak edilen tüm bilgileri paylaştı.

Belediye, 2022 yılı KPSS puanı üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Lise mezunu ve düşük KPSS puanı ile yapılacak alımlar pek çok kişinin ilgisini çekiyor.  Fakat belediye bünyesinde gerçekleştirilecek alımlar için özel şartlar aranacak.

 Tokat Karakaya Belediyesi KPSS den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

KPSS 60 puan ile alım yapılacak kadroya başvuru şartları

Tokat Karakaya Belediyesi, 2022 yılı KPSS puanı ile personel alımı yapacak. KPSS puanının dışında ilgili kadroya başvurmak için adayların taşıması gereken özel koşullar da bulunuyor.

Belediye tarafından yayınlanan özel şartlar kapsamında, adayların belirtilen unvandan mezun olması gerekmektedir. Ayrıca, daha önce çalıştıkları kurumdan disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmaları da aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Başvuru yapacak adayların, 2.918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği A2 sınıfı sürücü belgesine de sahip olmaları istenmektedir. Alım sürecinde lise mezunu adaylar tercih edilecektir.

Yukarıda sayılan koşulları taşıyan adaylar başvuru sürecini takip ederek ilgili kadroya rahatlıkla başvuru gerçekleştirebilir.

 


Geri Dön