Toki

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...Geçtiğimiz haftalarda pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 arsa başvuruları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu başvuruların 15 Kasım tarihine kadar uzatıldığını açıklamıştı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra sona eriyor.

Geçtiğimiz haftalarda pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 arsa başvuruları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu başvuruların 15 Kasım tarihine kadar uzatıldığını açıklamıştı. 

Pek çok kişi tarafından sevinçle karşılanan TOKİ 2022 arsa başvuruları 7 Kasım tarihinde sona erecekken, 15 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Söz konusu başvurular Ziraat Bankası Şubelerinden kabul edilecek.

Peki TOKİ 2022 arsa başvurusu nasıl gerçekleştirilecek? TOKİ 2022 arsa başvurusu yapmak için aranan şartlar nelerdir? İşte TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuru detayları 2022

TOKİ 2022 ARSA BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILABİLİR?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 2022 arsa satışları için başvurular 15 Kasım 2022 tarihinde son bulacak. 

TOKİ ARSA BAŞVURULARI 2022 HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığından taksitle arsa alabilmek için bazı şartlar aranıyor. İşte TOKİ arsa başvuruları 2022 için gerekli şartlar;

- T.C. vatandaşı olmak,
- 18 yaşını doldurmuş olmak
- O belediyenin sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,
- Eğer tahsis edilecek olan arsalar, Büyükşehir Merkez ilçelerden herhangi birisindeyse Merkez ilçelerden herhangi birisi sınırı içerisinde ikamet ediyor olmak ayrıca diğer Belediyelerde de arsa tahsisi öngörülen Belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
- Arsalar için başvuru bedeli olarak 500 lira yatırılması
-Aylık gelirin 16 bin liranın altında olması.
-Arsa tahsis edilecek olan vatandaşların, kendisinin veya eşinin ya da ergin olmayan çocuğunun herhangi bir belediye sınırı içerisinde konut yapmaya müsait arsaya veya her hangi bir yerde bir ev veya apartmanın ayrı bir dairesine karşılık olan arsa payına sahip olmaması.
- 775 sayılı Gecekondu Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri uyarınca yapılmış olan uygulamalardan daha önce faydalanmamış olmak.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı!

TOKİ, 2 bin 215 kişinin sözleşmesini feshetti!