Toki

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar... TOKİ sosyal konutlarda kura süreci resmen başladı ve kuralar çekiliyor

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konutlarda kura süreci resmen başladı ve kuralar çekiliyor. 

Konutların satışı, yüzde 10 peşin, 240 ay vadeli ve taksit başlangıçları konut teslimlerini izleyen ay itibarıyla başlayacak şekilde gerçekleştirilecek. 

 

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçalayan TOKİ 2022 sosyal konut projesinde kura çekimlerine start verildi. Kura sonuçları binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan ve ismi İlk Evim, İlk İş Yerim şeklinde belirlenen sosyal konut projesi için başvurular, proje ilindeki Ziraat Bankası ve Halk Bankasının yetkili şubeleri ve e-Devlet aracılığı ile gerçekleştirildi. 

Başta büyük şehirlerdeki vatandaşlar olmak üzere birçok kişi kur tarihlerini ve kura sonuçlarını araştırıyor. 

Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR KURA TARİHLERİ 2022 

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri resmen başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; binlerce vatandaş il il kura tarihlerini araştırıyor. 

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara ve İzmir kura tarihleri de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ 2022 İstanbul, Ankara ve İzmir kura tarihleri henüz belli olmadı. 

TOKİ 2022 KURA TAKVİMİ 

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında 10 günde 12 il için yapılacak kura tarihleri açıklandı. İşte o tarihler...

7 Kasım Pazartesi: Şırnak 1450 konut, Ardahan 250 konut
8 Kasım Salı: Kars 1070 konut, Siirt 903 konut
9 Kasım Çarşamba: Iğdır 550 konut, Batman 1850 konut
10 Kasım Perşembe: Ağrı 1480 konut
10 Kasım Perşembe-11 Kasım Cuma: Mardin 2 bin 550 konut
11 Kasım Cuma-12 Kasım Cumartesi: Van 2 bin 800 konut
13-14-15-16 Kasım Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba: Şanlıurfa 7 bin 100 konut
15 Kasım Salı: Hakkari 804 konut
16 Kasım Çarşamba: Bitlis 1250 konut

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADE ALINIR MI? 

TOKİ başvuru ücreti, IBAN aracılığıyla ödeniyor. Ödemeler ATM'lerden de yapılabiliyor. Yatırılan 500 liralık ödeme, kura sürecinin tamamlanması sonrasında eğer kişiye kura çıkmazsa belirtilen IBAN adresine geri yollanıyor. 

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları bugün sona eriyor! 

Milli Saraylar İdaresi duyurdu! Güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli alınacak! Net 6 bin 847 TL maaş!

Polis promosyonunda nefesler tutuldu! Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? VakıfBank polis maaş promosyonunda şok!

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!