Toki

TOKİ 2022 kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ 2022 kura detayları!

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 2022 kura çekimi ile ilgili merak edilen detaylar... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin 81 ilde yapacağı sosyal konut projesine başvurular devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının konut, arsa ve işyeri için kura sonuçları tarihi vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin 81 ilde yapacağı sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanı Başkanı Ömer Bulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ana dek projeye 7.5 milyon başvurunun geldiğini söylemişti.

Peki TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ 2022 KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen kura çekimi ile ilgili detaylar TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapıldı.

TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili soruları yanıtlayan Bulut, kura çekiminin 31 Ekim'den sonraki ilk haftada başlayacağını duyurdu.

TOKİ kura sonuçları, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'un açıklamasına göre 31 Ekim tarihinden sonraki ilk hafta başlayacak.

TOKİ 2022 ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ 2022 ödemelerinin ne zaman başlayacağı da projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

İlk etapta 250 bin konut şeklinde planlanan TOKİ sosyal Konut Projesi'nde yüzde 40 indirimli satışa sunulacak evlerin fiyatları metrekareye ve bulunduğu şehre göre değişiyor.

TOKİ TAKSİTLERİ 2022 NASIL ÖDENECEK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sosyal konut projesinde hak sahipleri vade sayılarını kendi ödeme güçlerine göre en çok 240 ay olmak üzere düzenleyebilecek.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU TARİHLERİ 2022

Mynet'te yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan konutlar için; T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.'nin Proje şehrinde yer alan yetkili Şubeleri ve E-Devlet aracılığı ile gerçekleştirilecek başvurular 14 Eylül 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak. E-Devlet Başvuruları ise 28 Ekim 2022 tarihinde sona erecek.

TOKİ'den İstanbul'a 1.692 konutluk yeni proje geliyor! ÇED süreci başladı!

TOKİ başvuru şartları 2022 peşinat ne kadar?

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!