Toki

TOKİ 21 Aralık-13 Ocak il il kura takvimi! Çekilişler son sürat devam ediyor! İşte gün gün çekiliş tarihleri!

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri başvuru yapan kişiler tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ 21 Aralık-13 Ocak il il kura takvimi!

SOSYAL KONUT TOKİ KURA ÇEKİMİ DEVAM EDİYOR!

TOKİ sosyal konut kura çekilişine dair Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması ile ilk olarak 7 Kasım 2022 tarihinde başladı.

İşte merak edilen diğer detaylar…

Kasım ayında yapılan çekilişler doğrultusunda Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alan illerde inşa ediliyor, 2+1 ve 3+1 konutlar, noter huzurunda gerçekleşen çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerine ulaştı. Aralık ayı ile beraber sıra Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde yer alan illere geldi. Kuralar noter huzurunda, şeffaf, açık bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ resmi sosyal medya hesaplarından takip edilmektedir.

20 ARALIK - 13 OCAK TOKİ KURA TARİHLERİ TAKVİMİ

12 ilde yapılan 20 Aralık ile 13 Ocak TOKİ kura tarihleri ve iller listesi şu şekilde sıralanmıştır;

Bu kura tarihlerine ek olarak şunları da belirtelim; Yozgat Akdağmadeni, Kırıkkale Çelebi, Delice, Sulakyurt ilçelerinde başvuru sayısının az olması nedeniyle kura çekimi yapılmayacağı belirtildi.

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi çatısı altında TOKİ kura çekimi kısım kısım olarak il il devam ediyor. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihlerine dair bil tarih henüz verilmedi. TOKİ İstanbul kura tarihli belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

2022 TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayından sonra belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı 1613 personel alımı branşları!

Doları olanlar yeni yıla doğru bunları yapmalı! İslam Memiş: Önümüzde riskler var!