28 / 08 / 2024

TOKİ 32 şehirdeki 173 arsayı yarın satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa fırsatı!

TOKİ 32 şehirdeki 173 arsayı yarın satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 32 şehirde yer alan arsaları yarın satışa çıkarıyor. Arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 48 ay vadeyle ödenebiliyor.



Dar gelirli yurttaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) şimdi de arsa satışı için düğmeye bastı.

Yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında yer aldığı toplamda 32  kentteki 173 arsayı satışa çıkarıyor. Ayrıca satışa çıkarılacak olan arsalar dışında İstanbul’da bulunan bir rekreasyon alanının da kiraya verileceği kaydedildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre muhammen bedelleri 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 lira olan toplam 6 milyon 887 bin 928 metrekare büyüklüğe sahip 173 arsa açık artırmayla satılacak.

TOKİ 32 şehirdeki 173 arsayı yarın satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa fırsatı!

Satışa çıkarılan arsalar, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Adana, Giresun, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Elazığ, Erzincan, Hatay, Diyarbakır, Eskişehir,  Şanlıurfa,  Gümüşhane, Isparta, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin,Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Uşak ve Van’da yer alıyor. 

Satışa çıkarılan arsalar dışında mega kent İstanbul’da da bir rekreasyon alanının da kiraya verileceği söz konusu açık artırma, yarın saat  10:30 saatinde yapılacak.

Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği oturumlar,  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binasında yapılacak.. Ayrıca söz konusu oturumlar için internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" teklif verilebilecek.

32 ŞEHİRDE YÜZDE 25 PEŞİNAT, 48 AY VADEYLE ARSA FIRSATI



Paylaşılan detaylara göre konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliği taşıyan arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

32 şehirdeki arsalar arasında Diyarbakır’da konut ve ticaret alanları, Ankara Etimesgut’ta rekreasyon ve konut alanları, mega kent İstanbul’da konut ve rekreasyon alanları, Bayburt’ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, İzmir’de sanayi depolama alanları ve konut alanları bulunuyor. 

 

Barınma sorununa çözüm:  TOKİ  vasıtasıyla uygun fiyatlı konutlar inşa edilsin!

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Mersin ve Gümüşhane’de 32 adet iş yeri ve arsa satılıyor!


Geri Dön