10 / 10 / 2024

TOKİ 350’den fazla konut ve iş yerini bu tarihte satışa çıkarıyor! Yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade fırsatıyla!

TOKİ 350’den fazla konut ve iş yerini bu tarihte satışa çıkarıyor! Yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 350’den fazla konut ve iş yerini satışa çıkarıyor. Peki merakla beklenen açık artırma hangi tarihlerde yapılacak?




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı , 47 şehirde yer alan toplam 369 gayrimenkulü satışa hazırlanıyor. 151 tanesi konut ve 218 tanesi iş yeri olacak olan satış, iki gün boyunca sürecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklene açık artırmaya katılacak olan gerçek ya da tüzel kişilerin katılım sağlayabilmek için önceden teminat ödemesi gerekiyor. Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın konut ve iş yeri satışları hangi şehirlerde ne zaman olacak?

TOKİ HANGİ ŞEHİRLERDE KONUT VE İŞ YERİ SATIŞI YAPIYOR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şu şehirlerde gayrimenkul satışı yapacak: Kocaeli, Adana, Afyonkarahisar, Kayseri, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Düzce, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman,  Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Uşak, Tokat, Trabzon, Erzurum, Kars, Tunceli, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Aydın, Gaziantep, Isparta, Manisa, Osmaniye, Mardin, Şanlıurfa, Konya, Yalova, Zonguldak, Kırşehir, Malatya, Kastamonu, Denizli.

TOKİ 350’den fazla konut ve iş yerini bu tarihte satışa çıkarıyor! Yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade fırsatıyla!

TOKİ 47 ŞEHİRDE 369 GAYRİMENKUL SATIŞINI NE ZAMAN YAPACAK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın duyurduğu 369 gayrimenkul satışı, açık artırma yöntemi ile 16-17 Ekim 2024 tarihleri arasında saat 10.30'da gerçekleştirilecek. 16 Ekim tarihinde 151 konut, 17 Ekim tarihinde ise 218 iş yeri satışa sunulacak.

TOKİ GAYRİMENKUL SATIŞI AÇIK ARTIRMA NEREDE OLACAK?

Yatırımcıların merakla beklediği açık artırmalar,  Ankara  Çukurambar Holiday Inn Otel ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

TOKİ 47 ŞEHİRDE 369 GAYRİMENKUL SATIŞI ÖDEME PLANI:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 369 gayrimenkul satışında alıcılara üç farklı ödeme planı sunuyor;
- Yüzde 15 peşinatla 60 ay vade,
- Yüzde 15 peşinatla 120 ay vade,
- Yüzde 25 peşinatla 72 ay vade imkanı

 

Arsa alacaklar dikkat! 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla 28 adet arsa satışa çıkarıldı

Chery Tiggo8 Pro Max'te Ekim indirimi başladı! Chery Tiggo 8 Pro Max fiyatı ne kadar? İşte 9 Ekim 2024 fiyat listesi...

Kiralardaki astronomik artış tek seferlik değil, yapısal!


Geri Dön