Toki

TOKİ, 47 şehirde 151 konut, 218 iş yeri satıyor! 72 ay vadeyle gayrimenkul almak için son 9 gün! 

TOKİ, 47 ilde iş yeri ve konut olmak üzere 369 gayrimenkulü satışa sunuyor. Satış için son 9 gün kaldı. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 47 şehir için bir son dakika gelişmesi açıklandı. 

TOKİ, 47 şehirde yer alan 369 adet gayrimenkulü 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde açık artırma usulü ile satışa sunuyor. Söz konusu satışlar ile ilgii detaylar tek tek açıklandı. Peki TOKİ'nin satışa sunacağı gayrimenkuller hangi illerde yer alıyor? TOKİ konut ve iş yeri satışı ödeme seçenekleri nasıl? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

GAYRİMENKUL SATIŞI HANGİ İLLERDE YAPILACAK? 

TOKİ tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin 151'i konut, 218'i ise iş yeri olarak belirlendi. Satışı yapılacak gayrimenkuller şu illerde yer alıyor: 

Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Tunceli, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Aydın, Düzce, Gaziantep, Isparta, Manisa, Osmaniye, Mardin, Şanlıurfa, Yalova, Zonguldak, Konya, Kırşehir, Malatya, Kastamonu, Denizli.

Peki TOKİ konut ve iş yeri satışı ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

YÜZDE 25 PEŞİNAT 72 AY VADE FIRSATI

'TOKİ konut ve iş yeri açık artırma ödeme seçenekleri nasıl?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. TOKİ, 369 gayrimenkul satışında alıcılara üç farklı ödeme seçeneği sunuyor. İşte o seçenekler: 

" Yüzde 15 peşinat 60 ay vade,

- Yüzde 15 peşinat 120 ay vade,

- Yüzde 25 peşinat 72 ay vade."

İNTERNET ÜZERİNDEN DE TEKLİF VERİLEBİLECEK

TOKİ, 369 gayrimenkul satışını açık artırma yöntemiyle 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30'da gerçekleştirecek. 

Söz konusu gayrimenkullerin açık artırmaları, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek. Aktarılan detaylara göre, internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) gayrimenkuller için teklif verilebilecek. 

Prof. Dr. Ece Ceylan Baba: Atıl yapılar için kentsel dönüşüm projeleriyle ortak çözümler üretilmeli!

İslam Memiş resmen açıkladı: Gram altın bu hafta da yükselecek mi? 

İstanbul ve Marmara'nın depreme karşı ciddi şekilde dönüşmesi gerekiyor! Kentsel dönüşüm finansmanı acil ihtiyaç!