Toki

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman Kahta projesinde 18 adet 2 oda 1 salon daireler yer alıyor

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman Kahta projesi bugün satışa çıktı.

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman Kahta projesinde 18 adet 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Adıyaman Kahta projesi için son başvuru tarihi 14 Eylül 2022 olarak açıklandı. 

Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği Adıyaman Kahta TOKİ projesinin kura çekilişi 23 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi şu şekilde: T. Halk Bankası AŞ. Kahta /Adıyaman
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri 2022: 3 Ekim - 4 Ekim 
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri 2022: 10 Ekim (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) 

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Adıyaman Kahta projesinde en düşük konut bedeli 539 bin 117 lira, en yüksek konut bedeli 674 bin 425 lira şeklinde belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla 2+1 ev sahibi olunabilen TOKİ Adıyaman Kahta 2022 projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 2 bin 246 lira şeklinde açıklanırken, en yüksek taksit bedeli de 2 bin 810 lira şeklinde açıklandı.

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!

TOKİ'den İstanbul'a 10 yeni proje müjdesi! Hemen bu son dakika ilçe ilçe proje listesine göz atın!

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'den Ankara'ya 10 yeni projede tam 3.400 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihleri sakın kaçırmayın!