Toki

TOKİ Afyonkarahisar kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Afyonkarahisar projesinin kura sonuçları projeye başvuru yapan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar kura sonuçları 21 Ağustos 2024…

Afyonkarahisar Merkez TOKİ kura sonuçları projeye başvuru yapan pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen Afyonkarahisar projesinin kuraları çekildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Afyonkarahisar Merkez Gökçe Mahallesi 2.Bölge 649 konut projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olacak şekilde toplam 210 adet konutun konut belirleme kuraları çekildi. Söz konusu kura çekilişinde, başvuru yapan hak sahipleri arasından kura ile konut yerleri belirlendi. İşte TOKİ Afyonkarahisar Gökçe Mahallesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonkonut kura sonuçları tam listesi…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Afyonkarahisar Merkez Gökçe Mahallesi 2. Bölge 649 Konut Projesinde yer alan 2 oda 1 salon nitelikli 148 adet ve 3 oda 1 salon nitelikli 62 adet olmak üzere toplamda 210 adet konut için konut belirleme kuraları yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar konut kura sonuçları isim listesi projeye başvuru yapan pek çok kişi tarafından merak edilirken, konut belirleme kurasından sonra  Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin de 02 – 13 Eylül 2024 tarihleri arasında; Türkiye Halk Bankası A.Ş., Afyonkarahisar Şubesi’nde imzalanacağı belirtildi. 

Projede yer alan konutlar için başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar;
yüzde 10 peşin ve 180 ay vade ile taksitlendirilecek olup peşinat sözleşme imzalama aşamasında alınacak. Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki defa bir önceki 6 aylık dönemdeki Memur Maaş Artış Oranı’na göre artırılacak.

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu taksit ödemeleri, teslim tarihini izleyen ay itibariyle başlatılacaktır. İlk dönemsel artış  da teslim tarihine göre idare tarafından belirlenecek.

TOKİ Afyonkarahisar kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi için tıklayın

 

Evini geri isteyen mağdur ev sahibi yetkililere seslendi: Kira kanunu değişsin!

Emlakta doğrulanmış ilan uygulaması ile ilgili tüm merak edilenler! Bakan Bolat tek tek açıkladı!

Taşınmaz Mal Edinme Yasası aceleye getirildi! İnşaat sektörü olumsuz etkilenecek!