28 / 04 / 2024

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.



Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesi 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi hayaliyle beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabında konutlar hızla yükseliyor. Bin 500 konuttan oluşan projenin  yaz ayları sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor. Hak sak sahiplerinin projeyi yerinde görmesi için hazırlanan örnek daire de tamamlanıyor. 

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hak sahiplerinin dairelerinin belirleneceği şerefiyeli maliyetli kura çekimiyle belirlenecek gün ve saatlerde örnek dairenin gezileceğini belirtti. 

Başkan Çerçi, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Akgedik'te yepyeni bir şehir kuruluyor. İlk etabımızda hak sahiplerimiz evlerine taşındı. 2. etabımızda da bloklar hızla yükseliyor. Yaz ayları sonunda hak sahiplerimize teslim etmeyi planladığımız projede hak sahiplerimiz arasında yapılacak şerefiyeli maliyetli kuramızı da çok yakın bir tarihte çekeceğiz. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2. kuranın ardından hak sahiplerimize belirli gün ve saatlerde örnek daireyi gezdireceğiz. Hak sahibimize nasıl bir evde oturacağını göstereceğiz.” 


Geri Dön