27 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.



Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı.

Yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen Aksaray projesi, Eskil İlçesi, Eşmekaya beldesinde yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanına göre,  TOKİ  Aksaray Eskiş projesinde 94 adet yeni konut yer alacak. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar bulunacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Aksaray 2023 projesi için detaylar da belli oldu.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Aksaray Eskil 2023 projesinde 96 adet konut yer alacak. Merakla beklenen yeni projede konutların dışında ticari alanlar yer almayacak.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Aksaray Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Eşmekaya Beldesi 2. Etap 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14.00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!


Geri Dön