Kim Kimdir?

TOKİ Amasya Merkez'de 61 bin TL'ye!

TOKİ Amasya Merkez'de fiyatlar 61 bin TL ile 89 bin 707 TL arasında değişiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya-Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Amasya-Merkez Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Amasya Şubesi olacaktır. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 12 Temmuz-30 Eylül 2010  tarihi mesai bitimine kadar ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanı 137 metrekare olan 7 adet konut ile alanı 91 metrekare olan 1 adet konutun fiyatı, 61 bin TL ile 89 bin 707 TL arasında değişiyor. Projede peşinat bedeli 6 bin 100 Tl'den, başlangıç taksidi ise 381 TL'den başlıyor.
www.toki.gov.tr

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınız

Detaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.