28 / 08 / 2024

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024! TOKİ Bala kura sonucu sorulama ekranı!

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024! TOKİ Bala kura sonucu sorulama ekranı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Bala projesinin kuraları çekildi. İşte pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TOKİ Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın  Ankara  Bala'da hayata geçirdiği konut projesinin kura çekilişi yapıldı. Merakla beklenen kura çekilişiyle pek çok kişi hayalindeki eve kavuştu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Bala kura sonuçları  isim listesi de kamuoyuyla paylaşıldı. 

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Bala projesinin kura sonuçları nereden öğrenilir?  TOKİ  Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024 nereden sorgulanır? İşte Bala TOKİ projesine başvuru yapanlar tarafından merak edilen ve araştırılan TOKİ Ankara Bala kura sonucu…

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024! TOKİ Bala kura sonucu sorulama ekranı!


TOKİ Ankara Bala kura sonuçları, projeye başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. TOKİ Ankara Bala konut belirleme kuraları bugün saat 11.00’de çekildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuruları alınanAnkara Bala 3. Etap 160 / 250 bin Sosyal Konut Projesi hak sahipleri için; Ankara Bala 2. Etap 208 Adet Konut Projesi’nde hayaya geçirilen konutların kuraları çekildi. Merakla beklenen kura çekilişi TOKİ’nin YouTube kanalından canlı şekilde yayınlandı.

TOKİ Ankara Bala projesinin konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahipleri tarafından, 09 – 20 Eylül 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bala Şubesi’nde imzalanacağı belirtildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar; yüzde 10 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilerek, peşinat ödemeleri de sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir.

Yine verilen bilgilere göre hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyeleri ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olacak şekilde senede iki defa bir önceki 6 aylık dönemdeki memur Memur Maaş Artış Oranı’na göre artırılacak.

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları 28 Ağustos 2024 için tıklayın

 

Satılık konutlarda bölgelere göre taban ve tavan fiyat belirlensin!  

Doğrulanmış emlak ilan düzenlemesi ile denetim güçlenecek! Emlak dolandırıcılığı sona eriyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Deprem beka sorunudur!


Geri Dön