16 / 10 / 2024

TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste 16 Ekim 2024!

TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste 16 Ekim 2024!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Güdül projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçlar isim isim tam liste 16 Ekim 2024…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın  Ankara  Güdül projesinde kura heyecanı başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Güdül  TOKİ  projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların için konut belirleme kurası yapıldı. TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura çekilişleri kurumun resmi YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanırken, pek çok kişi de Güdül TOKİ kura sonucu isim listesi ile ilgil araştırmalar yapıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Güdül TOKİ kura sonucu nereden öğrenilir? Güdül TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır? 

TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste 16 Ekim 2024!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Güdül TOKİ toplu konut projesi kapsamında bulunan konutların hak sahipliği konut belirleme işlemi Noter huzurunda yapıldı. TOKİ Ankara Güdül 212 Konut Projesi’nde inşa ettirilen; 2 oda 1 salon nitelikli 140 adet ve 3 oda 1 salon nitelikli 72 adet olacak şekilde toplamda 212 adet konut için kuralar çekilirken, sonuçlar da TOKİ’nin resmi web sitesinde yayınlandı.

TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçlar isim isim tam liste 16 Ekim 2024 için tıklayın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre merakla beklenen konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 28 Ekim 2024 – 22 Kasım 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tüm Şubelerinden imzalanacak

Yine verilen bilgilere göre başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar; yüzde 10 peşin ve 180 ay vade ile taksitlendirilecek olup peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.

TOKİ Ankara Güdül 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste 16 Ekim 2024!


Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyeleri ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olacak şekilde senede iki defa, bir önceki 6 aylık dönemdeki Memur Maaş Artış Oranı’na göre artırılacak. Taksit ödemeleri, teslim tarihini izleyen ay itibariyle başlatılacaktır. İlk dönemsel artış teslim tarihine göre İdare tarafından belirlenecek.

Ayrıca memur maaş artış endeksi ile sözleşme imzalayan hak sahipleri teslim tarihinden itibaren 1 (bir) sene sonra Sözleşmeden doğan haklarını 3. şahsa devredebilecek.

Konutların peşinat bedelleri üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde yüzde 5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek. Alıcılar konut satış bedelinin yüzde 1’inden az olmamak kaydıyla ek peşinat verebilecekler.

 

Ferce Bahçeşehir'de 120 ay vade sıfır faiz avantajı!

Konut alanlar şanslı! Geçen sene ev almayıp bu sene alan 3+1 dairenin bir odasını bedavaya getirmiş oluyor!

Malatya 6 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: 2020 Elazığ, 6 Şubat depremleri sonrası...


Geri Dön