Toki

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 5

TOKİ Ankara kura takvimi belli oldu. "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 5. etap kuraları aralarında Ankara'nın da olduğu 12 ilde başlıyor. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar…

TOKİ KURA TAKVİMİ!

TOKİ hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül tarihinde açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde bugün başlayan 5. etap kuralar, 13 Ocak'ta sona ereceği açıklandı.

ANKARA TOKİ KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük, kapsamlı sosyal konut projesinde 4. etap kuralarının tamamlandığını dile getirdiği paylaşımında “’İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizde ilk 4 etapta 45 ilimizde 93 bin 392 evimizin hak sahibi ortaya çıktı. Sıra Başkentimize geliyor, Ankara kuralarımızı 2 ile 12 Ocak arasında 18 bin 450 yuvamız için çekeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamada, kategori bazında 1893 şehit ailesi ve gazi, 7 bin 394 engelli vatandaş, 21 bin 460 emekli, 36 bin 881 genç ve 25 bin 764 diğer kategorideki vatandaşın asil ve yedek olarak hak sahibi olduğu açıklandı. 5. etap sosyal konut kura çekilişi 20 Aralık 2022 ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında 12 ilde 44 bin 303 konut için yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eli ile hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük, kapsamlı sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında kura çekimleri etaplar halinde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül’de açıkladığı ve ilk kuraların 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeri ile başlayan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerinin ilk 4 etabı da 45 ilde son buldu.

MTV nereden ödenir 2022? Motorlu Taşıt Vergisi nasıl öğrenebilirim?

Cumhurbaşkanından onay çıktı! Sadece çocuğu olan anne ve babalara 5.500 destek ödemesi! Elinizi çabuk tutun!