Toki

TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ Ankara Sincan projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. TOKİ Ankara Sincan 2024 kura sonuçları nasıl öğrenilir?  İşte TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi…

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Sincan projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. 1.739 konutun yer aldığı, Ankara Sincan TOKİ toplu konut projesinde hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları noter huzurunda açıklandı. 

Peki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Sincan 2024 kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ Ankara Sincan kura sonucu nereden öğrenilir? İşte TOKİ Sincan kura sonusu 2+1 ve 3+1…


 

Ankara Sincan TOKİ projesi kapsamındaki konutların hak sahipliği konut belirleme işlemi Noter huzurunda gerçekleştirildi.. 322 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneği bulunan projede toplamda 1674 hak sahibi bulunuyor.


TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi için tıklayın

<resim2>


TOKİ'DEN BAŞKENT ANKARA’YA 1.012 KONUT DAHA GELİYOR


Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam eden ve dar gelirli vatandaşları düşük taksit bedelleriyle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın başkent Ankara projesi için de düğmeye basmıştı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın pek çok kişi tarafından merakla beklenen başkent Ankara projesi Sincan’da inşa edilecek.

Paylaşılan detaylara göre Ankara Sincan Yenipeçenek Mahallesinde hayata geçirilecek olan TOKİ Ankara projesinde toplamda 1.012 konut yer alacak. İhale tarihi 24 Eylül 2024 olarak açıklanan ve konutların dışında 24 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Ankara projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre TOKİ Ankara Sincan Yenipeçenek projesinin yer tesliminden sonra 650 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

 

Sarıyer Büyükdere'deki Boğaz manzaralı yol yalısı 625 milyon TL'ye satılıyor! 

Altın bilezikte gelenek bozuldu! Kapış kapış satılan Ajda bilezik fiyatı fırladı! 22 ayar Ajda bilezik ne kadar oldu?

İBB’den üniversite öğrencilerine 15 bin TL burs müjdesi! Başvurular başladı!