27 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projesinin teslim tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde inşa edilmekte olan  TOKİ  konutları için beklenen haber geldi TOKİ sosyal konutları için merakla beklenen teslim tarihi kurum, tarafından açıklandı. 

Peki TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

100 Bin Sosyal Konut Kampanyası ile satışa çıkarılan Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Konut Projesi kapsamında kura sonuçları ile hak sahipleri belli olmuştu.

Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutlarından konut sahibi olan vatandaşlar konutların ne zaman teslim edileceğini merak ediyordu.

Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutlarının teslim tarihi ile ilgili olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Peki Sincan Saraycık TOKİ konutları sahiplerine ne zaman teslim edilecek? Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutları tamamlandı mı?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutlarının teslim tarihini açıkladı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

TOKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 
 
“Ankara Sincan Saraycık Etaplar halinde 10 bin 903 konutun yapımına başladık. 5 bin 701 konutun anahtarları teslim edildi. 01-29 Aralık 2023 tarihleri arasında 305 konutu teslim ediyoruz.

Yeni yuvalarımız hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” denildi.

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK 1.626 KONUT PROJESİNDE SON DURUM NE? 


Saraycık 1626 sosyal konut projesine yönelik olarak da bir açıklama yapan Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın "Ankara Sincan Saraycık 6.Bölge 1.Etap 565 konut projesi yüzde 41,6.Bölge 2.Etap 573 konut projesi yüzde 11 ve 5.Bölge 1.Etap 488 konut projesi de yüzde 44 inşaat seviyesinde olup çalışmalar devam ediyor.

Kesinleşmiş olan maliyet bilgileri doğrultusunda şerefiyeli konut fiyatlarının belirlenmesinden sonra konut belirleme kuraları gerçekleşecek. Daha sonra Toplu Konut İdaresi  tarafından ilan edilecek olan tarihte hak sahibi vatandaşlarımız temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.

Sözleşme imzalama programı için tarih belirlenmesinden sonra web sitemiz http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecek."

 

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!


Geri Dön