27 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projesindeki son durum merak edilirken proje ile ilgili de flaş bir açıklama geldi.  

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? İşte  TOKİ  tarafından yapılan son dakika açıklaması...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 Bin Sosyal Konut Kampanyası ile satışa sunulan Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Konut Projesi kapsamında kura sonuçları ile hak sahipleri belirlenmişti. 

Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutlarından konut sahibi olan vatandaşlar konutların ne zaman teslim edileceğini merak ederken, 5 bin 701 konutun dışında 305 konutun da 01-29 Aralık 2023 tarihleri arasında teslim edildiği belirtildi.

<#RESİM2>

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK 1.626 KONUT PROJESİNDE SON DAKİKA

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilen Saraycık 1626 sosyal konut projesindeki son durum da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Söz konusu proje ile ilgili olarak resmi X hesabı https://twitter.com/Toki_Kurumsal üzerinden bir açıklama yapan TOKİ, Saraycık 6. Bölge 1.Etap 565 Adet Konut projesinin yüzde 49, 6. Bölge 2. Etap 573 konut projesinin %11,  5. Bölge 2. Etap 635 konut projesinin yüzde 55 ve 5. Bölge 1. Etap 488 konut projesinin yüzde 47 inşaat seviyesinde olduğunu belirtti.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

250 Bin Ankara Sincan Saraycık 1626 konut projemiz kapsamında;
Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 6. Bölge 1.Etap 565 Adet Konut yüzde 49
6. Bölge 2. Etap 573 Adet Konut, yüzde 11
5. Bölge 2. Etap 635 Adet Konut  yüzde 55
ve 5. Bölge 1. Etap 488 Adet Konut yüzde 47 inşaat seviyesinde olup çalışmaları devam etmektedir.

Konut fiyatlarının belirlenmesinden sonra konut belirleme kuraları gerçekleşecek ve İdaremiz tarafından ilan edilecek olan tarihte hak sahibi vatandaşlarımız temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.

Sözleşme imzalama programı için tarih belirlenmesinden sonra http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecek.

 

 

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı son dakika zamlı rakamlar belli oldu! Hesabınıza bu kadar para yatacak!

Konut satışları yüzde 17,3 arttı! 2024 Şubat'ta 93 bin 902 konut satıldı!

Mart 2024 aile destek paketi ödemelerini bekleyenler dikkat! Mart ayı paraları hesaplara yatırıldı mı?


Geri Dön