Toki

TOKİ Antalya projelerini bekleyenler dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da da yüzlerce yeni konut inşa edecek. İşte Antalyalıların merakla beklediği proje ile ilgili detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri kapsamında iki yeni proje hayata geçirilecek

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da da yüzlerce yeni konut inşa edecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri kapsamında iki yeni proje hayata geçirilecek. Söz konusu projelerde toplam 376 adet konut yer alacak. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde merakla beklenen Antalya projelerinin tarihleri ve ilçeleri de resmen duyuruldu. 

Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte ilçe ilçe o projeler...

ANTALYA'YA YENİ KONUTLAR GELİYOR

TOKİ'nin merakla beklenen Antalya'nın Akseki ve Alanya ilçelerinde yükselecek. Alanya projesinde 250 adet konuta yer verilirken, Akseki ilçesinde ise 126 adet konut bulunacak.

TOKİ Alanya projesinin ihalesi 8 Temmuz'da Akseki projesinin ihalesi ise 25 Temmuz'da yapılacak. Söz konusu projeler Mahmutlar Mahallesi ve Boğaz Mahallesi'nde yükselecek. İhaleler E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara projesi için başvuru tarihleri açıklandı! 240 ay vadeli konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den ucuz konut bekleyenler için büyük gün geldi! Bugün resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!

TOKİ'den Gaziantep'e binlerce ucuz konut müjdesi! O ilçe için düğmeye basıldı!