13 / 10 / 2024

TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1! TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1! TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Antalya Serik projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı. İşte TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Antalya Serik projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın İlk Evim projesi kapsamında hayata geçirilen  TOKİ  Antalya Serik projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor. 4 bin 534 kişinin başvuru yaptığı Antalya Serik TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Projeye başvuru yapanların merakla beklediği TOKİ  Ankara  Serik projesinin konut belirleme kuraları canlı yayında Noter huzurunda çekildi. 

Peki TOKİ Antalya Serik projesinin kura sonuçları nasıl öğrenilir? Antalya TOKİ projesinin kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte merak edilen soruların yanıtları ve TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste…

TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1! TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde başlattığı İlk Evim Konut kampanyası dahilinde yer alan projelerde evlerin hak sahipleri için konut belirleme işlemlerini de sürdürüyor.

İlk Evim Konut kampanyası dahilinde bulunan 103 adet olarak tasarlanan 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Antalya Serik TOKİ konut projesinin de kuraları çekildi.

TOKİ Antalya Serik TOKİ Kura sonuçları isim listeleri e-devlet ve toki.gov.tr adresinde yayınlandı. 

TOKİ Antalya Serik kura sonuçları 2+1 ve 3+1 için tıklayın

PROJELER PEŞ PEŞE TESLİM EDİLİYOR

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden ve dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projeleri de tek tek teslim ediyor. İki projesi için de teslim müjdesi veren TOKİ'nin Erzurum Yakutiye projesindeki konutlar için 1 Ekim’de başlayan teslimler geçtiğimiz günlerde ererken,  Balıkesir Bigadiç Çavuş Mahallesi'nde yer alan konutların teslimleri ise 16 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek.

 

Beklenen büyük Marmara depreminin bilinenleri ve bilinmeyenleri! Büyüklüğü 7.5'ten küçük mü, daha mı büyük? 

Herkes bekliyordu, en düşük memur maaşında yeni senaryo ortaya çıktı! İşte o rakamlar!

Emeklilere DenizBank'tan 20 bin TL promosyon müjdesi! Maaşını bankadan alana anında yatıyor! İşte Denizbank promosyon...


Geri Dön