Toki

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığının milyonlarca kişinin yüzünü güldüren arsa ve iş yeri başvuruları 7 Kasım tarihinde sona erecekken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ arsa başvuru tarihinin uzatıldığını açıklamıştı

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine 7 Kasım tarihi itibariyle başlayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvurularında son günlere girildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının milyonlarca kişinin yüzünü güldüren arsa ve iş yeri başvuruları 7 Kasım tarihinde sona erecekken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ arsa başvuru tarihinin uzatıldığını açıklamıştı.

Verilen detaylara göre, TOKİ 2022 arsa ve iş yeri için son başvuru tarihi 15 Kasım 2022 olarak açıklandı. Başvuru tarihinin uzatılmasıyla beraber pek çok kişi de yeniden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa başvurusu nasıl yapılır sorularının yanıtlarını merak etmeye ve araştırmaya başladı. 

Peki TOKİ arsa 2022 başvurusunu nasıl yapabilirim? TOKİ arsa başvuruları 2022 nasıl ve nereden yapılır? İşte TOKİ'den arsa almak isteyen vatandaşların merak ettiği o soruların yanıtları...

Sabah'ta yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa başvuru tarihleri 2022 resmen güncellendi. 3 günsonra sona erecek olan başvurular ile ilgili detaylar da yeniden araştırılmaya başlandı. 

TOKİ ARSA VE İŞ YERİ BAŞVURU SÜRESİ RESMEN UZATILDI!

81 şehirde hiç konutu olmayan vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayacak TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yer alan arsa ve iş yerleri için başvuru süreci 15 Kasım 2022 tarihinde sona erecek. 

10 Ekim 2022 Pazartesi günü itibarıyla resmen başlayan TOKİ arsa ve iş yeri başvurularının 7 Kasım 2022 tarihinde sona ermesi bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş yeri ve arsa başvuru tarihlerinin uzatıldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

TOKİ ARSA VE İŞ YERİ 2022 BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TOKİ arsa başvuruları, e-Devlet üzerinden ve Ziraat Bankası Şubelerinden gerçekleştirilecek.

TOKİ iş yeri 2022 başvuruları ise e-Devlet üzerinden ve İl Merkezlerinde Halk Bankası, İlçelerde Ziraat Bankası Şubelerinden gerçekleştirilecek.

Arsa ve iş yeri başvuruları kapsamında Türk vatandaşı ve 18 yaşını doldurmuş olmak gibi şartlar aranıyor.

Elektrik, su ve stabilize yol altyapıları tamamlanmış, imar planı yapılmış ve inşaat yapmaya hazır toplamda 1 milyon arsanın başvurularında, tahsis edilecek olan arsalar büyükşehir merkez ilçelerinden herhangi birisinde ise o ilin merkez ilçelerinden bir tanesinin sınırlarında, diğer belediyelerde ise arsa tahsisi öngörülen belediye sınırları içinde ikamet zorunluluğu yer alıyor.

Emekli promosyonlarında 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank Halkbank resmen ipleri kopardı! Duyanın ağzı açık kaldı

Hesaplara her ay peş peşe 1.250 TL yatacak! Aile destek ödemeleri için tarih resmen açıklandı! Hemen siz de bir göz atın

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?