Toki

TOKİ 17 ilde 55 arsa satacak!

TOKİ, Türkiye genelinde 55 arsasını satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 21 bin 68 TL ile 40 milyon 883 bin 410 TL arasında değişiyor. Satışa çıkan arsalardan 3'ü İstanbul'da...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın arsaları, Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat A.Ş. tarafından düzenlenecek açık artırma toplantılarında alınacak tekliflerin idare tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunuldu.


Arsalar Mersin Erdemli, Ankara Keçiören-Mamak-Sincan-Polatlı, Kars Merkez, Şanlıurfa Sivrek-Maşukta, İzmir Bornova, Çorum Akkent, Edirne Havsa, Erzurum Aşkale,  Amasya Merzifon, Ağrı Merkez, Kütahya Yıldırım Beyazıt, Elazığ Sürsürü, Van Edremit-Çubuk, Konya Seydişehir, Afyonkarahisar Çay, Kocaeli Derince, İstanbul Silivri Alipaşa-Bahçeşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 


Arsalardan en ucuzu 21 bin 68 TL ile Edirne Havsa'da yer alıyor. En pahalısı ise 40 milyon 883 bin 410 TL ile İzmir Bornova'da yer alıyor. İzmir Bornova'daki tarlanın toplam alanı 135 bin 750 metrekare. 


Vadeli seçeneği yüzde 10 peşin bakiye 120 ay vade ile satılacak olan tarla üzerinde ağaçlar yer alıyor. Ankara'da dikkat çeken satışta olan gayrimenkul ise Keçiören'deki otel alanı. 


Toplam bedeli 38 milyon 103 bin TL olan otel alanının toplam alanı ise 38 bin 103 metrekare olarak belirlendi. 


tıklayın

http://www.eskidji.com/


Kübra GENÇ/Emlakkulisi