Kim Kimdir?

TOKİ Ataköy'ü betonlaştıracak mı?

Ataköy konakları karşısındaki "kamuya terk" olarak gösterilen arazinin TOKİ aracılığıyla beton yığınına dönüştürüleceği düşünülüyor

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Ataköy konakları karşısındaki "kamuya terk" olarak gösterilen arazinin TOKİ aracılığıyla beton yığınına dönüştürüleceğini söyledi.

Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Ataköy konutlarının yeşil alanlarının konut alanına çevrilmesine karşı örgütlenen ve yasal mücadele sürdüren Ataköylüleri, dün İspirtohane Kültür Merkezi'nde düzenledikleri panelde konunun uzmanlarıyla bir araya getirdi.

Panelde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Erzen, sahilin de doldurularak otel ve rezidans inşa edileceğini, böylece Ataköy'ün TOKİ aracılığıyla betonlaştınlacağını belirterek "AKP'nin dini de imanı da yalan" dedi. TOKİ'nin, lüks konutların rantı daha cazip olduğu için lüks konuta yöneldiğini, bu nedenle en güzel yerlerdeki arsa ve yeşil alanları yok ettiğini anlatan Erzen, "İşin ilginç yanı, TOKÎ'nin eylemi için itiraz merciinin yine TOKİ olması. O da itirazımızı büyük bir zevkle reddediyor. Böyle bir hukuk olur mu?" dedi.


 

Maskeyle ders dinliyorl

    risk grubunda yer alan ilköğretim çocul o     lerinin önerisi üzerine ağızlarında maske? m     önündeki sıralarda bulunan el temizleme

2S. ViUnöa

gerçekleş^1"

Tabu siı  g