Toki

TOKİ Aydın Efeler kura sonucu 30 Temmuz 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler projesinin kura çekilişi yapıldı. Peki TOKİ Aydın Efeler kura sonuçları 30 Temmuz 2024 nereden ve nasıl öğrenilir? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. Toplamda 55 konutun yer aldığı Aydın Efeler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler kura sonucu nereden ve nasıl öğrenilir? Efeler TOKİ kura sonucu 30 Temmuz 2024...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde yer alan evlerin hak sahipliği konut belirleme işlemleri tamamlandı. 55 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutun yer aldığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler toplu konut projesinde yer alan evlerin hak sahipleri konut belirleme işlemi ile isim isim açıklandı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İlk Evim, İlk İş Yerim konut kampanyası kapsamında hak sahipliği belirlenirken, pek çok kişi de kura sonuçları nasıl öğrenebileceği ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Efeler TOKİ konut belirleme kura çekilişi sonuçları isim listesini YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.. 

Kurada ismi çıkmayan vatandaşların bölgede yapılacak diğer TOKİ konut projelerinde hak sahibi olacağı kaydedildi.

TOKİ Aydın Efeler kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açılırken, kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden de öğrenilebilecek.

TOKİ Aydın Efeler kura sonucu 30 Temmuz 2024 için tıklayın

 

Jewel İncek'te sıfır faiz 12 ay vade fırsatı!

Merkez Bankası'ndan kira açıklaması: TÜFE’deki yıllık kira enflasyonu yavaşlayacak! 

Kiracı ev sahibi arasında tansiyon gittikçe yükseliyor! Ev sahibi 5 kişiyi yaraladı!